A Smartseatről bővebben

A Smartseat megálmodói egy igazi innovációt alkottak meg.

Az idáig vezető út első lépése volt a jelenleg elérhető irodaszékek feltérképezése. Ezekről általánosságban elmondható, hogy:

 • nem képesek megfelelő alátámasztást biztosítani a test és a karok számára
 • használói továbbra is görnyedt testhelyzetet vesznek fel
 • nem alkalmazkodik az egyedi igényekhez

Az általunk kínált okosszék ezeket a problémákat nem csupán kiküszöböli, de további előnyöket is felsorakoztat a felhasználók számára.

 1. Ergonómiai fejlesztés
  Akár a legmodernebb autósülések, úgy a Smartseat is fokozatmentes állíthatóságot biztosít az ülőfelületen, a háttámlán és a karfákon is, így nyújtva teljes alátámasztást a gerincoszlopnak és ezáltal a teljes testnek.
 2. li>
 3. Modularitás
  Fontos volt számunkra, hogy olyan vázrendszert alakítsunk ki, amely elemei szabadon variálhatók, ezáltal még nagyobb teret kapunk az egyediség kialakításában. Az ülőlap S, M, L kivitelezésben is elérhető, így mindenki megtalálhatja a számára ideális méretet.
 4. Okosrendszer
  Székünkbe egy nyolc szenzoros elektronikai rendszert, illetve felhő alapú alkalmazást integráltunk, amely képes a felhasználók rossz üléspozícióját felmérni és annak javítására jelzést adni. Emellett a felhő alapú– a GDRP feltételeknek megfelelő - adatbázis biztosíthatja egyes foglalkozásegészségügyi állapotfelméréseken alapuló, illetve azok javítását megcélzó kezelések mérését. Így kézzelfogható eredmény látható a munkavállalók esetében, mivel mozgásszervi problémáik hamar a töredékükre csökkennek.

A Smartseat tehát az alábbi tulajdonságokkal segíti Önt és munkavállalóit egy egészségesebb és eredményesebb mindennapi munkavégzéshez:

  ✓ modularitás
  ✓ fokozatmentesen állítható ülőfelület, háttámla és karfa
  ✓ több méretben elérhető ülőfelület
  ✓ kiemelkedő design, mely bármelyik irodának elegáns berendezése lehet
  ✓ okosrendszer
  ✓ mérhető eredmények, visszajelzések a felhasználó felé

Tegyen még ma Ön és munkatársai egészségéért!

Ez az irodaszék elhozza Önnek a mindennapi fájdalommentes munkavégzés örömét.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, segítünk!