Bemutatkozás / Főoldal

Belegondolt már?
Napjaink egyik legelterjedtebb népbetegsége a folyamatos ülőmunkából ered.

Az állandó hát, -derék, - és nyakfájás mára olyannyira az életünk részévé vált, hogy szinte megtanultunk velük együtt élni. Holott a kellemetlen tünetek előbb-utóbb akár súlyos következményekhez vezetnek.

Egy átlagosnak mondható, napi 6 órás ülőmunka rövid és hosszútávú következményei:

  • károsodik a gerinc, a környező izmok és lágyszövetek
  • a rossz testtartás kihat a belső szervek működésére
  • károsodhatnak az emésztő- és légzőszervek
  • a test fő fekvőfelületein komoly fájdalmak léphetnek fel

Az elmúlt évtizedek tapasztalatai azt mutatják, hogy a legtöbben képesek az elviselhetetlen fájdalomig várni azzal, hogy komolyabb változtatásokat eszközöljenek. Sajnos sok esetben már késő, hogy ezeket a folyamatokat visszafordítsák.

Ha Ön és/vagy munkatársai azon többség közé tartoznak, akik napjai nagy részét egy irodaszékben töltik, vegye észre időben az intő jeleket!

Ne várjon addig, amíg túl késő lesz!

A helyes testtartás kialakítása egy olyan apró változás, amely óriási előnyöket eredményezhet akár a testi, akár a mentális, sőt még a lelki egészségünket illetően.

Köztudott, hogy az a munkavállaló, aki ergonómiailag a lehető legoptimálisabb testtartást veszi fel munkavégzés közben, sokkal hatékonyabban teljesít azon társával szemben, aki előnytelen, kényelmetlen testtartással végzi feladatát.

Egyértelmű tehát, hogy munkáltatónak és munkavállalónak egyaránt alapvető fontosságú a lehető legegészségesebb ülő testtartás kialakítása.

Ehhez az elérhető legkorszerűbb megoldást kínáljuk, mellyel egy csapásra megváltoztathatja Ön és munkatársai mindennapjait!

SmartSeat - Az irodaszék, amely megtanít helyesen ülni

Fejlesztésünk célja egy olyan irodaszék létrehozása, amely egyszerre veszi figyelembe az ortodinamikai, az ergonómiai és a formatervezési szempontokat.

Miben más a Smartseat a többi irodaszékhez képest?

OKOSRENDSZER

Nem csupán egy klasszikus, kényelmi ülőalkalmatosságot kínálunk. A szék alapvető tulajdonsága egy okosrendszer, amely felméri, illetve felhő alapon tárolja a felhasználó testtartásáról szóló információkat és annak javítására jelzéseket ad. Ennek köszönhetően a mindennapi használat mellett prevenciós jelleggel az esetleges egészségügyi kezelések, felmérések is teljeskörűbbé válhatnak.

MODULÁRIS SZERKEZET

A piacon fellelhető székeknél megszokott beállításokon jóval túlmutató megoldásokat kínálunk. A Smartseat ugyanis egy egyedi moduláris rendszerre épül, amely lehetővé teszi, hogy a felhasználó igényeire alakítsuk az ülőalkalmatosságot. A vázrendszer, a karfa, az ülőfelület, mind-mind számtalan formában variálhatók, így elősegítve azt a fenntartható testtartást, amire egy irodai dolgozónak szüksége van.

A Smartseat nem csak egy irodaszék.

A Smartseat egy úttörő megoldás az egészségmegőrzésben és a hatékony munkavégzésben egyaránt, mely akár az Ön életét is megváltoztathatja!